Stránky

pátek 13. června 2014

Příšerkové cupcakes


Přiznám hned na začátku, že jsem měla velké dilema, zda se na blogu pochlubit s těmito košíčky, protože ohromně nerada používám ozdoby s komerčními postavičkami. Raději bych pracovala s neutrálními motivy, ale vysvětlete to dětem, když podle nich zrovna frčí příšerky a ne puntíky... A tak se prostě čas od času dostanu k tomu, že udělám výjimku. Doufám, že to čte kamarádka, která chystá koncem června holčičí narozeninovou párty, protože komerční výjimka je jen jednou za rok při zvláštní příležitosti a letos už tedy vyčerpaná :)

Cupcakes jsou extrémní a tedy i extrémně čokoládové. Čokoláda je v samotném těstu, náplň tvoří šlehaná čoko ganache, následuje čokoládová poleva a vše završuje marcipánová ozdoba. Drobný košíček prostě ukrývá nejedno překvapení :)


Nakonec jsem se vyřádila na papírových ozdobách, aby výsledný efekt vypadal opravdu dramaticky :) Volně dostupné předlohy k tisku jsem našla na zahraničních stránkách. No a teď kromě úklidu kuchyně po pečení dát do pořádku stůl plný papírových odstřižků a dalších nezbytností k tvoření. Tato fáze už mě tak nebaví :(


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...